Terenuri, autoturisme şi unelte scose la licitaţie de Fisc

Lună de lună, Administraţia Fiscală din Curtea de Argeş organizează licitaţii pentru valorificarea bunurilor societăţilor debitoare către stat. Printre bunurile ce vor fi scoase la mezat, în perioada următoare, se regăsesc maşini, terenuri, spaţii de producţie sau diferite unelte. De cele mai multe ori Fiscul stabileşte preţuri de pornire atractive pentru cumpărătorii interesaţi
O primă licitaţie va avea loc miercuri, 18 iunie, la ora 11:00, în cadrul căreia vor fi scoase la vânzare mai multe bunuri ce aparţin societăţii SC Alemart Fores Sic SRL, respectiv un ferăstrău panglică orizontal – 1.500 de lei, ferăstrău panglică vertical – 1.400 de lei, compresor profesional – 1.200 de lei şi un compresor trifazat – 600 de lei. Tot în aceeaşi zi, la sediul instituţiei din municipiul nostru va avea loc o licitaţie pentru vânzarea unui autoturism Audi care poate fi cumpărat pentru preţul de pornire de 13.500 de lei. La o altă licitaţie va fi scos la mezat un teren în suprafaţă de 1.400 mp, situat în comuna Albeşti, care poate fi cumpărat pentru suma de 13.600 de lei. În plus, AFP Curtea de Argeş va încerca să vândă o hală de producţie, pentru care preţul de pornire a fost stabilit la suma de 18.100 de lei. O zi mai târziu, va fi scos la licitaţie autoturism Peugeot, pentru care a fost stabilit un preţ de pornire de 15.600 de lei.
Cei interesaţi de cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte până în ziua precedentă licitaţiei dovada plăţii taxei de participare, care reprezintă 10% din preţul de pornire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email