Terenuri, autoturisme şi ferăstrae, scoase la licitaţie de Fisc

Administraţia Fiscală din Curtea de Argeş va organiza, în perioada următoare, mai multe licitaţii pentru vânzarea mai multor bunuri ce aparţin unor societăţi comerciale cu datorii la stat. Astfel, cei interesaţi pot achiziţiona autoturisme, hale de producţie, terenuri sau chiar diferite unelte.
O primă licitaţie va avea loc marţi, 20 mai, la ora 11:00, unde va fi scos la vânzare au autoturism Audi A4, care poate fi cumpărat pentru preţul de pornire de 20.100 de lei. Doar două zile mai târziu, tot la ora 11:00, AFP Curtea de Argeş va încerca să vândă o hală de producţie, pentru care preţul de pornire a fost stabilit la suma de 27.100 de lei. Tot în aceeaşi zi, la sediul instituţiei din municipiul nostru va avea loc o licitaţie pentru vânzarea unui teren în suprafaţă de 1.400 mp, situat în comuna Albeşti. Preţul de pornire a licitaţiei este de 20.325 de lei.
De asemenea, joi, 22 mai, Fiscul scoate la vânzarea un autoturism Peugeot, pentru care a fost stabilit preţul de pornire de 20.800 de lei. În plus, AFP Curtea de Argeş încearcă să vândă mai multe bunuri ce aparţin societăţii SC Alemart Fores Sic SRL, respectiv un ferăstrău panglică orizontal – 2.200 de lei, ferăstrău panglică vertical – 2.050 de lei, compresor profesional – 1.750 de lei şi un compresor trifazat – 900 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email