Tentativă de jaf la casa de pariuri

Un grup format din mai multe persoane a încercat să spargă în noaptea de marţi spre miercuri o casă de pariuri din municipiul Curtea de Argeş. La prima vedere, hoţii au recurs la o metodă cel puţin ciudată de a pătrunde în incinta casei de pariuri. Aceştia au început să facă două găuri în peretele lateral al clădirii, după care urmau să încerce să intre înăuntru. Însă, din păcate pentru ei spaţiul a fost dotat cu sistem de alarmă, iar la scurt timp poliţiştii au ajuns la faţa locului, dar hoţii au reuşit să se facă nevăzuţi.
Miercuri dimineaţa, în jurul orei 03:00, un grup format probabil din mai multe persoane au încercat să pătrundă în sediul unei case de pariuri aflate chiar în centrul municipiului Curtea de Argeş. Fără se gândească la faptul că pot fi văzuţi în orice moment, deoarece se aflau la câţiva metri de Bulevardul Basarabilor, hoţii au început să găurească peretele lateral al clădirii, perete ce era construit din calupi BCA. După ce lucrat timp de câteva minute, aceştia şi-au dat seama că nu îşi pot duce planul la bun sfârşit, asta după a pornit sistemul de alarmă montat în incinta agenţiei de pariuri. Deşi poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, indivizii au apucat să fugă şi să se ascundă prin împrejurimi. „Am fost anunţaţi în jurul orei 03:00 de o tentativă de jaf la o casă de pariuri sportive. Ne-am deplasat la faţa locului, am demarat cercetările, iar în acest moment vă pot spune că avem un cerc de suspecţi. Nu s-a furat nimic şi asta pentru că nu au reuşit să intre în interiorul casei de pariuri. Nu pot să-mi dau seama ce intenţionau să facă. Au încercat să spargă zidul, însă a pornit sistemul de alarmă, s-au speriat, după care au fugit. Noi am organizat filtre imediat în oraş, dar au reuşit să se ascundă”, a declarat Traian Ene, comandant adjunct Poliţia Curtea de Argeş.
Metoda aleasă de hoţi pentru a pătrunde în agenţia de pariuri pare oarecum neobişnuită. Cu siguranţă aceştia ar fi reuşit să intre, dar este greu de imaginat cum puteau pleca de acolo cu seiful, având în vedere dimensiunile acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email