Ştefan Lăzăroiu şi tinerii PDL Curtea de Argeş au început împădurirea zonei

Sâmbătă, mai mulţi membri ai tineretului PDL Curtea de Argeş, alături de preşedintele organizaţiei municipale, Ştefan Lăzăroiu, au participat la aplicarea proiectului naţional „Mişcarea de împădurire”, ce vizează educarea non-formală, teoretică şi practică, în domeniul forestier. Proiectul este organizat în contextul Anului Internațional al Pădurilor și al Anului European al Voluntariatului.
Acţiunea s-a desfăşurat în satul Gălăşeşti, din comuna Budeasa, pe parcursul întregii zile. Astfel, democrat-liberalii au reuşit să împădurească un hectar de teren, cu puiet de stejar roşu. Efortul tinerilor este menit să transmită un mesaj de ecologizare a zonei Argeşului, dar şi să demonstreze că oricine poate să facă o faptă bună, cu consecinţe pentru viitor. Preşdintele PDL Curtea de Argeş şi reprezentanţii OT – PDL din municipiu recunosc că nu a fost o zi uşoară, însă rezultatele sunt maxime, iar satisfacţia de asemenea. „Efortul fizic nu prea mai face parte din activitatea noastră zilnic şi acest lucru s-a simţit. Însă, cu toţii ne-am descurcat de minune şi am reuşit plantarea arborilor ca nişte profesionişti”, a declarat Ştefan Lăzăroiu.
Printre organizatorii acţiunii s-au aflat ca parteneri şi Prefectura Argeș, Direcția Silvică Argeș, Inspectoratul Școlar Județean Argeș, Casa Studenților Pitești, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport și fundația „Perspective pentru Tineri”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email