Ştefan Lăzăroiu a fost ales preşedinte al PDL Curtea de Argeş

Organizaţia PDL Curtea de Argeş are, de sâmbătă, un preşedinte oficial. Ştefan Lăzăroiu a fost ales cu 97 de procente, într-o sală cu peste 500 de membri. Alegerile s-au desfăşurat la Casa de Cultură din municipiu, în prezenţa liderilor organizaţiei judeţene.
Oraşul are posibilităţi enorme
Evenimentul a fost foarte bine organizat şi s-a desfăşurat fără probleme. Proaspătul preşedinte conduce în acelaşi timp şi organizaţia de pe colegiul de nord al judeţului. În discursul ţinut sâmbătă în faţa celor prezenţi, Ştefan Lăzăroiu a transmis un mesaj clar pentru unitate, cu scopul de a reconstrui oraşul. „Am ajuns să trăim într-un municipiu fără industrie, fără turism şi fără perspective. Şi asta într-un oraş cu posibilităţi enorme. Toate acestea trebuie schimbate cât mai curând. În mâinile dumneavoastră şi ale noastre stă puterea de a schimba situaţia şi de a opri distrugerea oraşului. Trebuie să ne unim şi să punem umărul la reconstrucţia lui”. De asemenea, Ştefan Lăzăroiu a criticat actuala administraţie a Curţii de Argeş, considerând că nu a realizat nimic: „Primarul PSD în funcţie nu a fost în stare să aloce fonduri pentru un adăpost sau măcar pentru sterilizarea câinilor vagabonzi, care s-au înmulţit enorm în ultimii ani şi convieţuiesc alături de argeşeni, în cartiere. A scumpit colectarea gunoiului la maxim, doar pentru că este firma interpuşilor săi. A scumpit apa argeşenilor, pentru că singurul furnizor este al Consiliului Local, unde PSD are cei mai mulţi reprezentanţi. Acum vrea să ne pună să plătim pentru faptul că parcăm maşinile în faţa blocurilor. Nimic important nu pare a fi o prioritate. Singura realizare este acel proiect pentru care PDL a obţinut finanţarea”.
O echipă echilibrată
Senatorul Mircea Andrei, liderul PDL Argeş, a mulţumit fostului preşedinte de organizaţie, Gheorghe Alecsei, pentru munca depusă, dar a şi urat succes noului preşedinte: „Sper că veţi lua primăria Curtea de Argeş, pentru că meritaţi din plin. Mulţumesc şi domnului primar Nicuţ, pentru ceea ce a făcut pentru oraş şi pentru că ne este alături”. În privinţa dezvoltării municipiului, Mircea Andrei a mai declarat: „Conducerea primăriei avea toate motivele din lume ca oraşul să fie o bijuterie, dar din cauza proastei administrări suntem aici unde suntem. Echipa PDL de la Curtea de argeş este una foarte echilibrată, pentru că ea cuprinde oameni cu multă experienţă, dar şi oameni tineri care pot să muncească mai mult”.
De încredere se bucură Ştefan Lăzăroiu şi din partea vicepeşedintelui Cătălin Teodorescu, care a spus: „Este un om tânăr, plin de iniţiativă şi gânduri bune. Ştefan Lăzăroiu este o revelaţie pentru noi. Şi-a lăsat pe locul doi afacerile, familia şi întreaga sa activitate pentru a fi lângă noi şi pentru a ne atinge scopurile”. Noua echipă de conducere are şi surprize pentru cetăţenii din Curtea de Argeş. Una dintre ele este notarul Dumitru Duinea, care nu a mai făcut politică până acum, dar a lucrat peste 30 de ani cu oamenii. Acesta a menţionat că este bucuros să-şi aducă contribuţia la munca din cadrul PDL. O altă surpriză este prezenţa în rândul vicepreşedinţilor a fostului primar Gheorghe Nicuţ, a cărui experienţă administrativă este extrem de necesară oricărui politician din Curtea de Argeş. De asemenea, la capitolul forţe tinere este de menţionat Victor Suhan, directorul Hodroserv, care a subliniat clar ţintele partidului: „Sunt convins că domnul Lăzăroiu o să ne aducă ceea ce ne dorim: primăria, deputăţia şi consilieri locali în număr mare. Sper să fim uniţi şi, cu ajutorul liderilor de la Piteşti, să reuşim”.
De menţionat este şi faptul că, prezenţi în sală, pentru susţinerea noului preşedinte ales, au fost şi primari de la alte partide, precum cei de la Merişani, Muşăteşti, Valea Iaşului. În prezent, organizaţia Curtea de Argeş are aproape o mie de membri, iar Ştefan Lăzăroiu îşi propune, printre altele, să coopteze în rândul PDL cât mai mulţi argeşeni dornici de o schimbare administrativă.
Echipa de conducere a PDL Curtea de Argeş:
Preşedintele a fost ales cu 97% dintre voturi, în persoana lui Ştefan Lăzăroiu.
Vicepreşedinţi: Dumitru Duinea, Doru Georgescu, Dan Grecu, Constantin Metehoiu, Gheorghe Nicuţ, Victor Suhan şi Costel Stan.
Secretari: Alexandru Bogdan Dabija, Marian Ducă, Elena Ivan, Nicolae Niţă, Sever Pahonţu şi Marius Stanca.
Trezorier: Alina Marinescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email