Tată şi fiică morţi într-un accident cu cinci maşini


Un accident rutier soldat cu doi morţi şi mai mulţi răniţi a avut loc duminică seara, în jurul orei 18.00, în comuna Băiculeşti. În tragedia petrecută pe şoseaua care face legătura între Curtea de Argeş şi Piteşti au fost implicate nu mai puţin de cinci autoturisme. Mihai G. (35 de ani) din Băiculeşti se îndrepta spre Curtea de Argeş la volanul unui autoturism Dacia Sandero, împreună cu cei doi copii ai săi, o fetiţă de 12 ani şi un băieţel de numai patru ani, dar şi sora şoferului.

Şoferul a încercat să evite o maşină şi a intrat în alt autoturism

Grăbit, şoferul a intrat în depăşirea altui autoturism deşi pe ambele sensuri de mers erau coloane de maşini. În momentul în care a vrut să intre în coloană, a observat că maşina din faţa sa a semnalizat dreapta şi intenţiona să oprească. Şoferul autoturismului Sandero avea două variante: să intre în coliziune cu maşina din faţa sa, ori să încerce să o depăşească. Din păcate a ales a ales a doua variantă, fără însă să ţină cont că din sens opus veneau cu viteză alte autovehicule. Prima maşină care circula din sens opus l-a evitat trăgând dreapta de volan, dar Loganul din spatele acesteia s-a lovit frontal de Sandero.

În doar câteva secunde s-a produs un adevărat carambol. Un alt autoturism, marca Logan, aflat în spatele Daciei Sandero nu a mai putut evita impactul deşi a frânat brusc, iar alte două maşini staţionate pe marginea drumului au fost şi ele avariate serios. În urma impactului, Mihai G., şoferul Daciei Sandero, a fost scos de sub fiarele maşinii de un echipaj de la descarcerare şi transporat la Spitalul Judeţean de o Ambulanţă. Ceilalţi trei pasageri, copiii aflaţi pe bancheta din spate şi care se pare că nu purtau centura de siguranţă şi sora şoferului, au fost şi ei duşi în stare gravă la acelaşi spital, de câţiva martori la evenimentul rutier. Totodată şi şoferul Loganului lovit frontal, Nicolae G. a ajuns la Spitalul Judeţean cu răni grave.

Băieţelul de doar 4 ani e în stare gravă

Din păcate, pentru şoferul vinovat de producerea întregului carambol şi pentru fetiţa sa de 12 ani, medicii nu au putut face nimic, aceştia murind în urma rănilor grave. Băieţelul de patru ani, aflat şi el în stare foarte gravă, a fost transportat de urgenţă la spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti.

Soţia şoferului, mama copiilor implicaţi în accident, a aflat la spital de tragedia petrecută. Timp de o oră circulaţia între Curtea de Argeş şi Piteşti a fost întreruptă pe ambele sensuri de mers. Poliţia Rutieră Curtea de Argeş cercetează împrejurările în care s-a petrecut tragicul accident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email