Tarifele pentru bazinul de înot se stabilesc săptămâna viitoare

Cel mai probabil, tot atunci va fi şi deschis

Argeşenii aşteaptă cu nerăbdare deschiderea complexului de nataţie. Unii, ca să nu mai facă naveta cu copiii la bazinul de la Piteşti, alţii ca să înveţe să înoate ori să facă mişcare.

 

Comisia de recepţia la finalul lucrărilor la complexul de nataţie a semnat procesul verbal de recepţie, potrivit unor surse oficiale din Primărie. La prima întâlnire a comisiei, membrii acesteia au făcut mai multe observaţii şi nu au semnat procesul verbal. Între timp, problemele au fost rezolvate, susţin sursele citate. După cum aţi aflatdin ziarul nostru, cele mai multe şi importante observaţii le-a făcut inspectorul de la ISU. El a cerut o soluție de izolare laterală împotrivă propagării focului între cele două corpuri ale construcției (spațiul de vestiare, dușuri, recepție și spațiul aferent bazinelor) prin prezentarea unei soluții tehnice verificate și transpunerea ei în teren, a cerut rezolvarea închiderii și a accesului la pod, realizarea iluminatului pentru situații de panică şi înlocuirea sticlei de la ușa camerei centralelor termice cu material plin, iar în interiorul incintei a solicitat etanșarea golurilor și consolidarea elementele rețelelor. Cum acestea s-au rezolvat, procesul verbal la finalizarea lucrărilor a fost semnat.

Complexul de nataţie poate primi 170 de persoane în acelaşi timp, aceasta fiind capacitatea maximă, iar cele două bazine conţin 70 de  tone de apă.

Programul de funcţionare

Conform Regulamentului privind exploatarea și întreținerea Complexului Natație Curtea de Argeş, accesul utilizatorilor în incinta Complexului se face de luni  până duminică între orele 09.00 — 21.00, pentru înot şi sauna.

Documentele  și echipamentele  necesare pentru acces  sunt copie certificat de naștere sau copie CI, adeverință medicală cu mențiunea  „Apt pentru efort fizic”,  iar la momentul examinării nu există în evidența cu boli dermatologice; cerere de înscriere tip; o declarație tip din partea însoțitorului copilului până la vârstă de 14 ani precum că a luat la cunoștință de Regulamentul bazinului, norme de comportare, interdicții și obligații. De asemenea, beneficiarii trebuie să aibă echipantent – cască, papuci, prosop, costum de baie sau slip.

Intrarea în Complexul de  nataţie  se face pe baza legitimațiilor sau tabelelor în cazul cluburilor/asociațiilor sportive care au contracte cu prestatorul de servicii /administratorul sau a biletelor de intrare ori abonamentelor.

Obligații ale beneficiarilor

Accesul cu autovehicule în curte este permis numai în limita locurilor destinate parcării, fără obturarea sau blocarea cailor de acces. Însoțitorii beneficiarilor au acces numai la spațiul de așteptare, cu excepția însoțitorilor copiilor minori (cu vîrsta de până la 14 ani) cărora le este permis accesul la vestiare.  Beneficiarii au obligația de a predă legitimațiile la intrare personalului de deservire și pază. Legitimatiiie vor fi înapoiate în momentul predării cheii dulapului din vestiar. Paza va fi asigurată de către administrator.

Tarife

Variantele de legitimaţii, bilete, abonamente și contracte, care asigură accesul în Complexul  de nataţie, sunt  realizate de care administrator, în baza tarifelor aprobate de care Consiliul Local al Municipiului  Curtea de Argeş. Astfel, tarífele propuse, lansate în dezbatere publică până săptămâna viitoare, sunt – pentru bazin 12 lei ora, 90 de lei abonamentul de 10 ore, 225 de lei abonamentul de 30 de ore, iar pentru bazin plus sauna 18 lei ora, 135 de lei abonamentul de 10 ore şi 330 de lei abonamentul de 30 de ore. Pentru copii, elevi, studenţi şi pensionari tarifele propuse sunt – 8 lei ora la bazin, 60 de lei abonamentul de 10 ore, 150 de lei abonamentul de 30 de ore. Pentru bazin plus sauna tarífele pentru categoriile de mai sus sunt – 12 lei ora de bazin, 90 de lei abonamentul de 10 ore şi 225 de lei abonamentul de 30 de ore. Valabilitatea abonamentului de 10 ore este de două luni, iar a celui de 30 de ore de patru luni.

Întregul Regulament privind exploatarea și întreținerea Complexului Natație Curtea de Argeş poate fi consultat pe site-ul Primăriei. Se estimează că în cursul lunii octombrie Complexul va fi deschis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email