Târgul second-hand rămâne lângă stadionului municipal


Începând din această săptămână şi până în primăvara anului viitor, târgul de haine second-hand se va desfăşura din nou în vechea locaţie, în apropierea stadionului municipal. Încă de la începutul săptămânii, comercianţii şi-au ocupat locurile unde îşi vor întinde mesele pline cu haine. „Pentru că lucrările la noua sală de sport a municipiului au fost oprite pentru o perioadă, târgul second-hand a fost mutat în apropierea stadionului. A fost spaţiu suficient pentru toţi comercianţii”, ne-au informat reprezentanţii Serviciului Public Pieţe, Târguri şi Oboare. Târgul a fost mutat în vechea locaţie ca urmare a numărului mare de solicitări venite din partea argeşenilor. „Mai mulţi argeşeni au spus că distanţa până la locul unde era mutat târgul este prea mare şi le este greu să ajungă. Cele mai multe solicitări au venit din partea persoanelor în vârstă. Am decis astfel ca târgul să se desfăşoare până la primăvară lângă stadion, având în vedere că lucrările la noua sală de sport au fost oprite”, au spus reprezentanţii S.P.P.T.O..

„Bine că ne-a mutat, că îngheţaseră vânzările în ultima vreme”

Comercianţii prezenţi în târg au privit cu ochi buni această schimbare a locaţiei şi sunt încrezători că vor creşte chiar şi vânzările. „E foarte bine că am fost mutaţi aici. Acolo, în perioada aceasta îngheţaseră vânzările. Poate merge mai bine acum. Adevărul este că aici suntem mai aproape de oraş şi vine lume mai multă. Uitaţi-vă câţi oameni sunt acum în târg. Păi în partea cealaltă nu aveam toată ziua atâta lume”, spune Marian, unul dintre comercianţi. În această lună, negustorii din târg se aşteaptă la un număr mare de clienţi. Pentru a-i mulţumi pe toţi aceştia au adus marfă de sezon la preţuri destul de convenabile, şi pentru buzunarele tuturor. Pe tarabe comercianţii au aşezat grămezi de geci, paltoane, sute de perechi de cizme şi ghete. „Oameni să vină că avem marfă pentru toţi. Am adus tot ce este de purtat pentru iarnă. Paltoane, pulovere, bluze groase, şi toate sunt ieftine. Sperăm ca în perioada sărbătorilor de iarnă să avem un număr mai mare de clienţi”, a spus Dan, un alt comerciant.

Aceeaşi problemă, noroiul

 Ieri, foarte mulţi argeşeni au fost în târgul second-hand. Majoritatea dintre ei erau de acord ca târgul să se desfăşoare în apropierea stadionului. „Este foarte bine că târgul a fost mutat din nou aici. Înainte veneam săptămânal, dar de când îl mutaseră nu ştiu dacă am fost de trei ori. Era prea departe”, spune Emil Ş., din Curtea de Argeş. Însă, ca de obicei, au existat şi oameni nemulţumiţi. Cei mai mulţi s-au plâns de noroiul existent în târg. „Singura problemă este noroiul. Este exact la fel ca anul trecut. Nu s-a făcut nimic. Dacă i-a mutat pe oameni înapoi trebuiau să amenajeze şi spaţiul cât de cât. Măcar câteva maşini de piatră”, spune Marius, un alt argeşean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email