Târgul second hand nemulţumeşte pe toată lumea

Târgul second hand din Curtea de Argeş a fost complet abandonat de administraţia locală, deşi mulţi argeşeni din toate zonele judeţului se îmbracă de acolo. Terenul pe care se ţine târgul nu este al Primăriei, cu al unui cetăţean, dar municipalitatea este cea care încasează taxele de la comercianţi

Târgul second hand din Curtea de Argeş era, în urmă cu câţiva ani, cel mai mare târg de acest gen din sudul ţării. După ce au fost mutat într-o nouă locaţie, pe marginea râului, târgul a început să piardă clienţi şi comercianţi. Cumpărătorii sunt nemulţumiţi de condiţiile din târg. „Nu sunt trasate alei aşa cum ar trebui, nu este curăţată zona de zăpadă, tarabele sunt puse alandala, nu e deloc bine şi nici frumos”, spune o doamnă.

Comercianţii declară însă că nu sunt probleme. „Am curăţat noi de zăpadă, ne-am gospodărit fiecare cum am putut”, afirmă unul dintre ei.

Neoficial însă, toată lumea se plânge, inclusiv comercianţii. Dacă administraţia locală nu va găsi o soluţie, târgul se va închide în scurt timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email