Târgul săptămânal nu va fi mutat. Primăria vrea să mai cumpere teren în zonă.

Despre târgul săptămânal de la Curtea de Argeș s-a vorbit mult în ultima perioadă. Comercianții se plâng de condiții și de numărul mic al clienților iar aceștia din urmă spun că e greu să mergi prin târg, prin pietre ori prin praf.

De curând Consiliul Local a făcut un prim pas pentru modernizarea zonei, introducând în Inventarul bunurilor care alcătuiesc domeniul public al municipiului Curtea de Argeş o suprafață de 4586 metri pătrați de teren ”descoperiți” acum, după ce s-a făcut cadastrul, că lipseau din acte. Terenul este pe strada Râmnicu Vâlcea, acolo unde este târgul de cereale. Pentru a da zonei un aspect civilizat administrrația locală intenționeaă să mai cumpere de la un vecin altă suprafață astfel încât apoi să amenajeze târgul. Deocamdată Consiliul Local nu a votat achiziția terenului.

”Vrem să cumpărăm 1800 de metri pătraţi de teren la plute, lângă târgul săptămânal, să refacem târgul, să betonăm, să facem toalete”,  le spunea primarul Panţurescu aleşilor locali în martie, precizând că în acea zonă ar urma să fie mutat târgul.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email