Târgul de Crăciun se deschide la sfârşitul săptămânii

La sfârşitul acestei săptămâni se va deschide târgul de Crăciun de la Curtea de Argeş. Este pentru prima dată când argeşenii au în oraşul lor un astfel de târg, amenajat după toate regulile şi cu program de sărbătoare. Astfel, pe platoul din faţa sălii de sport au fost montate mai multe căsuţe de lemn de la care se vor vinde produse tradiţionale, specifice sărbătorilor de iarnă. De asemenea, în centrul pieţei se construieşte scena naşterii lui Iisus, cel care se ocupă de asta fiind cunoscutul artist plastic Traian Duţă. Şi la patinoar se lucra vineri, urmând că şi acesta să fie pus în funcţiune la deschiderea târgului.

O scenă va fi amenajată tot acolo, iar concertele se vor ţine pe toată perioada târgului de Crăciun. Pe 14 decembrie, seara, este programat un concert Alb-Negru, Ralfo şi Rareş, pe 15 decembrie vor cânta, începând cu ora 18, Ducu Bertzi şi Basalic Iordache, iar pe 16 decembrie argeşenii sunt invitaţi la Bere Gratis, tot de la ora 18,00. Vineri, pe 17 decembrie, sunt programate Corala Orfeu, Corul Seminarului “Negru Vodă” şi Asociaţia Rest.Art. Organizatorii spun că vor mai fi artişti locali şi alte surprize.

 

 „Vrem să facem lucrurile aşa cum trebuie, astfel încât argeşenii să se poată bucura de sărbători în oraşul lor”, spune primarul Constantin Panţurescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email