Tânără dispărută de mai bine de un an


Elena Camelia Joiţa a dispărut de acasă din luna aprilie a anului trecut. De atunci nu a mai fost văzută de nimeni. Se ştie însă că tânăra obişnuia să cerşeacă în zona Mânăstirii Curtea de Argeş.
De mai bine de un an, Elena Camelia Joiţa este căutată de poliţiştii din Curtea de Argeş. Ea a dispărut de acasă într-o zi de aprilie a anului 2008. Tânăra, care în acest timp a ajuns la vârsta majoratului, locuia cu părinţii şi fraţii în cătunul Momaia din comuna Tigveni. Ca să facă rost de bani, de cele mai multe ori cerşea în zona Mânăstirii Argeşului, dar de fiecare dată se întorcea acasă. Într-una din zile, fata nu a mai venit acasă, iar părinţii au cerut ajutorul Poliţiei pentru a o găsi. Problema cea mare este că fata are un defect de vorbire şi de auz, ea fiind surdo-mută.
Deşi oamenii legii au căutat-o peste tot, până acum nu au dat de urma ei. Fata este de negăsit după aproximativ 13 luni de zile. Elena Camelia Joiţa are păr şaten şi ochi căprui, iar ca semn distinctiv buza superioară este “buză de iepure“. Rudele o descriu ca fiind o fată foarte harnică, ştie să gătească şi să facă curat întocmai ca o adevărată gospodină. Acest lucru i-a îndemnat de poliţişti să creadă că fata poate fi la vreo familie în casă pentru treburi gospodăreşti, iar pentru că ea nu poate da detalii cu privire la identitatea ei familia respectivă să nu fi anunţat găsirea ei. Rugăm persoanele care pot da relaţii cu privire la acest caz să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau telefonic prin serviciul gratuit 112 sau 0248.7215149.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email