Tânăr din Curtea de Argeş prins băut la volan

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş au trimis în judecată un tânăr în vârstă de 24 de ani, municipiul nostru, care a fost prins conducând un autoturism pe drumurile publice având o alcoolemie în sânge peste limita legală.
Acum ceva timp, Stelian R., a consumat mai multe pahare cu băuturi alcoolice, după care s-a gândit să plece la o plimbare cu maşina. Fără să mai ţină cont că a băut, tânărul s-a urcat la volan unui autoturism, pe care l-a condus pe străzile din municipiu. În timp ce se deplasa pe strada Negru Vodă, acesta a fost oprit de poliţiştii care supravegheau traficul rutier. Oamenii legii i-au solicitat tânărului actele la control, moment în care şi-au dat seama că acesta miroase puternic a alcool. Imediat Stelian R. a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o alcoolemie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult decât atât, poliţiştii l-au condus pe tânăr la Spitalul Municipal Curtea de Argeş pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii exacte a alcoolemiei. Rezultatul primei probe a analizelor a indicat o alcoolemie de 1,30 grame la mie, iar rezultatul celei de-a doua probe a fost 1.10 grame la mie, de unde rezultă faptul că alcoolemia era în descreştere în momentul în care a fost oprit de poliţişti
Acum, tânărul urmează să dea socoteală în faţa judecătorilor pentru faptul că a condus beat o maşină pe drumurile publice, punând în pericol atât viaţa lui cât şi a altor oameni. De asemenea, va suporta şi cheltuielile judiciare în valoare de 600 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email