Tânăra de la Corbeni a fost violată în grup de două ori în aceeaşi noapte. Alţi 4 tineri au fost reţinuţi. 5 sunt deja în arest.

Povestea fetei din Corbeni violate săptămâna trecută a făcut înconjurul ţării şi a stârnit un val de ură împotriva agresorilor. Fapta este cu atât mai oribilă cu cât  fata de 17 ani are un handicap psihic. Poliţiştii au descoperit însă că ea a fost violată de două ori într-o noapte, în două case diferite, ademenită iniţial şi constrânsă apoi de un copil de 14 ani, care a fost cercetat la început pentru complicitate dar apoi acuzaţia s-a transformat în viol. Povestea e cutremurătoare, comisarul şef Mihai Bălan, şeful Poliţiei Curtea de Argeş recunoscând că de multă vreme nu s-a mai întâmplat în zonă o astfel de faptă cumplită.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și complicitate la viol, și au reţinut patru persoane de sex bărbătesc, toate minore, potrivit unui comunicat al Poliţiei.
Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 18 spre 19 martie, trei tineri de 17 ani ar fi întreținut raporturi sexuale cu o minoră de 17 ani, din Corbeni, împotriva voinței sale, aceasta fiind constrânsă, prin amenințare, de un minor de 14 ani.
Totodată, au fost extinse cercetările și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la viol, fiind reținut un minor de 16 ani, care ar fi pus la dispoziție una dintre locuințele unde ar fi avut loc faptele.
După administrarea probatoriului, cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, iar în cursul zilei de astăzi vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
Reamintim că pe 20 martie, în acelaşi dosar, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş au reţinut cinci persoane de sex bărbătesc, dintre care trei minori de 14, 16 şi 17 ani şi doi bărbaţi de 19 şi 26 de ani, bănuite de săvârșirea infracțiunii de viol, care sunt cercetate sub măsura arestului preventiv. Cei reţinuţi atunci erau cei care o violaseră primii. După acest prim viol în grup, acelaşi minor de 14 ani a dus-o la altă casă unde o aşteptau să o violeze tinerii pe care poliţiştii i-au reţinut vineri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email