Tânără de 22 de ani prinsă de poliţişti băută la volan

În ultimele zile poliţiştii argeşeni au prins mai mulţi şoferi băuţi la volan. Astfel, în noaptea de 10 spre 11 iulie, în jurul orei 02.00, poliţiştii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au depistat o tânără de 22 de ani, din Bascov, care conducea un autoturism pe b-dul Nicolae Bălcescu din Pitești, în timp ce se afla sub influenţa alcoolului. Tinerei i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar tinerei i-a fost reţinut permisul de conducere şi eliberată dovadă fără drept de circulaţie.

Vineri,  polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești au depistat un bărbat de 45 de ani, din Domnești, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Şi el s-a ales cu dosar penal. Un alt bărbat, de 29 de ani, a fost prins de poliţişti conducând băut prin  Câmpulung.

Sâmbătă noaptea, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tigveni au depistat un bărbat de 34 de ani, din Curtea de Argeș, care conducea un autoturism pe raza localității Cepari, în timp ce se afla sub influența alcoolului, iar a doua zi polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș au depistat un bărbat de 47 de ani, din Aninoasa, care conducea un autoturism pe raza localității Valea Iașului, în timp ce se afla sub influența alcoolului. În plus, acesta din urmă nu avea permis de conducere. Toţi s-au ales cu dosar penal.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email