Tânără de 20 de ani, beată și drogată la volan

Polițiștii argeșeni au depistat în trafic o tânără șoferiță beată și drogată la volan. Pe numele ei a fost întocmit dosar penal pentru conducerea sub influența alcoolului și a substanțelor cu efect psihoactiv.

Marți, în jurul orei 07:30, polițiștii rutieri piteșteni au depistat o tânără de 20 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe str. Liviu Rebreanu din Pitești, în timp ce se afla atât sub influența alcoolului, cât și a unei substanțe cu efect psihoactiv, informează IPJ Argeș. Astfel, conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în
urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat că cea în cauză se afla și sub influența unei substanțe psihoactive.
Tânăra a fost condusă la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea valorii alcoolemiei, precum și a stabilirii prin analize de specialitate a substanței cu efect psihoactiv. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email