Sute de oameni la coadă la Fisc!

În această perioadă, sute de argeşeni stau în fiecare zi la coadă, la sediul Finanţelor Publice din Curtea de Argeş. Contribuabilii solicită adeverinţe privind veniturile realizate, pentru a le depune la dosarul de obţinere a subvenţiile la căldură.
Mai mult decât atât, după ce completează formularul necesar eliberării adeverinţei, oamenii sunt nevoiţi să mai aştepte câteva ore până în momentul în care sunt strigaţi pentru a ridica actul ce trebuie anexat la dosar. „E aglomeraţie, dar nu avem ce să facem. Trebuie să luăm adeverinţa să o punem la dosar ca să primim şi noi ajutor pentru lemne. Nu avem niciun venit şi ne descurcăm greu. Dacă iarna va fi lungă nu ştiu ce vom face. Lemnele sunt scumpe şi banii nu ne ajung”, se plânge un bărbat în timp ce aşteaptă să intre în posesia adeverinţei.
Pentru a întocmi dosarul prin intermediul căruia vor solicita subvenţiile, argeşenii au nevoie de formulare speciale, care urmează să fie aduse la Primăria Curtea de Argeş în cel mai scurt timp. „Deocamdată nu sunt formulare pentru subvenţii. Când le vom primi îi vom anunţa pe cetăţeni”, ne-au spus angajaţii Serviciului Public de Asistenţă Socială.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email