Sute de haine contrafăcute confiscate de poliţişti

250 de obiecte vestimentare şi accesorii care purtau însemnele unor mărci de renume au fost confiscate de poliţişti din magazine situate în Curtea de Argeş şi Topoloveni.

Miercuri, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș și Poliției Orașului Topoloveni, au desfășurat o acțiune de combatere a actelor de comerț ilicit, ocazie cu care au verificat nouă societăți comerciale de pe raza municipiului Curtea de Argeș și orașului Topoloveni.

În urma controalelor efectuate, polițiștii au identificate obiecte vestimentare susceptibile a fi contrafăcute. Astfel, au fost ridicate aproape 250 de articole vestimentare și accesorii, purtând însemne specifice ale unor mărci înregistrate de renume.

În cauză, au fost întocmite trei dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrară pentru produse identice ori similare”, prejudiciul cauzat urmând a fi comunicat de titularii mărcilor înregistrate, informează IPJ Argeş.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email