Suspendarea lui Miuţescu nu va influenţa organizaţia PNL Curtea de Argeş

Unul dintre cei care s-au retras mai demult din echipa liberală a lui Adrian Miuţescu (adică din Biroul Permanent) este însuşi viceprimarul Costinel Vasilescu. Acesta este şi preşedinte al organizaţiei PNL Curtea de Argeş şi a declarat în repetate rânduri că nu consideră că partidul a avut de suferit în municipiul nostru, la alegerile parlamentare trecute. De altfel, rezultatele slabe obţinute la nivelul judeţului au dus la suspendarea preşedintelui Miuţescu. Iată cum comentează pentru Interes Argeşean viceprimarul Vasilescu, suspendarea preşedintelui Miuţescu:
În ce fel va influenţa schimbarea preşedintelui organizaţia de la Curtea de Argeş?
– Decizia suspendării din funcţie a preşedintelui PNL Argeş, Adrian Miuţescu, nu va influenţa în niciun fel organizaţia liberală din Curtea de Argeş. De alftel, aşteptăm un rezultat final, întrucât Adrian Miuţescu a contestat această decizie şi în curând va primi şi un răspuns oficial. Dar, oricare ar fi decizia finală, acesta, nu va afecta organizaţia PNL din Curtea de Argeş.
Ce se va întâmpla, practic, acum?
– Dacă decizia va rămâne aceasta, de suspendare din funcţie, vor fi reorganizate alegerile la nivel de judeţ, şi probabil vom câştiga câteva locuri în Biroul Judeţean. Pentru că suntem în preajma alegerilor prezidenţiale, cel mai probabil noile alegeri în PNL Argeş se vor organiza după prezidenţiale.
Pe cine vedeţi la şefia partidului din judeţ?
– Nu vreau să dau un nume concret, pentru că trebuie să vedem cine candidează, mai întâi. De altfel, până la alegeri va fi desemnat un preşedinte şi un Biroul interimar de conducere. Cel care va conduce PNL Argeş, va fi membru al Biroului Permanent Central.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email