Suntem mai puternici şi vom promova

Eliberarea patronului Cornel Penescu după zece luni de detenţie, a readus speranţele, încrederea şi bucuria în rândul jucătorilor de la F.C. Argeş. De când a revenit acasă, Cornel Penescu nu a vorbit deocamdată cu lotul de jucători, ci

numai cu Daniel Bălaşa, căpitanul echipei prin care le-a transmis un mesaj: „Totul o să fie bine de acum înainte. Pregătiţi-vă cât mai bine pentru că trebuie să promovaţi”. Miercuri dimineaţă, lotul Argeşului a plecat în cantonament în Antalya, şi se vor întâlni cu principalul finanţator după 16 februarie, atunci când vor reveni la Piteşti.

Glume, caterincă şi voie bună

La ultimele antrenamente, buna dispoziţie şi glumele au fost nelipsite din rândul jucătorilor. „Acum că a revenit acasă nea Cornel, vine şi presa la antrenamentele noastre”, sau „De luna asta vom primi salariile la zi”, glumeau jucătorii. La exerciţiul 7 contra 2, miştourile s-au ţinut lanţ, Monel Cârstoiu şi Nicolae Diţă tachinându-se reciproc  trimiţând mingea printre picioarele celuilalt. „Ai stat la mijloc şi n-ai atins o minge până ţi-a expirat buletinul”, i-a spus Diţă lui Cârstoiu.

„Parcă am căpătat aripi!”

„Prin revenirea lui nea Cornel, moralul şi speranţele noastre parcă au căpătat aripi. Acum şi la antrenamente ne pregătim mai bine, şi suntem mai încrezători că vom promova în prima Ligă”, spunea Adrian Dulcea. Antrenorul principal, Cristi Negru spunea că „suntem mult mai încrezători cu domnul Penescu lângă noi. Suntem mai puternici, ne este mai uşor în pregătire, şi drumul spre Liga I mai accesibil”.

„A venit şeful” şi „Suntem în formaţie completă”

Portarul Ionuţ Boşneag este de părere că „domnul Penescu ne-a lipsit mult pentru că era foarte ataşat de noi, ca un frate mai mare care ne ajuta mereu. Prin simpla lui prezenţă suntem acum mai puternici”. Fundaşul Nicolae Diţă spunea că „A venit şeful! Până acum ne-a lipsit mintea limpede care să ne conducă şi care să fie alături de noi. De acum, gata, vom reveni în prima Ligă!”. Ultimul jucător transferat de regretatul Nicolae Dobrin la F.C. Argeş, Dănuţ Ivănică spunea că „Acum suntem în formaţie completă şi ne vom pregăti cât putem de bine pentru a promova”.

Zâmbete, glume şi bancuri…

„Cu toţii ne aşteptăm să fie mai bine cu domnul Penescu lângă noi, şi adversarii noştri au de ce să se teamă, pentru că vom fi mai puternici în lupta pentru promovare”, spunea unul din jucătorii exponenţiali ai Argeşului, Mircea Stan. Maseorul Nicolae Gagiu, care este la F.C. Argeş de 41 de ani, cu foarte mici întreruperi, când a fost la Viitorul Scorniceşti un campionat, şi şase luni la o echipă din Tunisia, spunea că „de la eliberarea domnului Penescu, în vestiar este o cu totul altă atmosferă. Se râde, se glumeşte, se fac bancuri, lucru pe care nu-l mai văzusem la jucătorii noştri de foarte mult timp”.   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email