Sucursala Hidrocentrale Curtea de Argeş a avut un an foarte bun

Sucursale Hidrocentrale Curtea de Argeş a produs anul trecut 1464 GWh, ceea ce reprezintă 124% faţă de energia de proiect, am aflat ieri de la directorul întreprinderii, Constantin Metehoiu. „Este al doilea an, după 2005, ca hidraulicitate şi ca valoare a producţiei din istoria sucursalei”, a spus directorul, cu ocazia unei întâlniri cu presa locală. Pentru 2011, producţia de energie electrică prognozată este de 1150 GWh, a precizat Constantin Metehoiu. De altfel, Ziarul Financiar (ZF) a oferit Hidroelectricii, companie din care face parte şi Sucursale Curtea de Argeş, o diplomă pentru cea mai valoroasă companie din România, Hidroelectrica fiind clasată pe locul trei în topul naţional alcătuit de ZF, primele două locuri revenind unor multinaţionale.
Premii şi baluri de caritate
Sucursale Hidrocentrale Curtea de Argeş a organizat, la finele anului trecut, tradiţionalul Bal de caritate, la care au participat 45 de persoane. „Beneficiarii acţiunii noastre au fost Centrul Acces, Centru de zi pentru persoanele Vârstnice „Sf. Justinian”, şi After School, al Fundaţiei Basarab. În urma acestei acţiuni am reuşit să adunăm bani din donaţii şi de la sindicatul sucursalei, în total peste 6000 de lei. În continuare vom răspunde şi solicitărilor transmise de cele trei centre – realizarea unei biblioteci de carte şcolară şi achiziţionarea unui aparat pentru exerciţii fizice necesar pentru persoanele cu probleme locomotorii. A fost bine, merită efortul. Satisfacţia e maximă, iar bucuria, fără margini”, a spus directorul Metehoiu.
În aceeaşi perioadă a avut loc Gala premiilor anuale, ediţia a X-a, câştigătorii de anul acesta fiind, la categoria Ideea anului, Florin Octavian Oprea. Echipa anului a fost desemnată cea a Secţiei Exploatare Ialomiţa iar Cel mai promiţător tânăr – Marius Iulia Vâlcescu, de la UH Vidraru. Pentru Competenţă şi implicare a fost premiat Marius George Cârstea, iar omul anului a fost desemnat Florin Stancu, de la Serviciul de Tehnologia Informaţiilor, pentru realizarea proiectului de transmisie date – voce wireless de la centralele din amenajările Argeş amonte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email