Succesul PPDD la alegeri aproape a distrus organizaţia locală

Organizaţia din Curtea de Argeş a PPDD a ieşit şifonată după alegerile locale şi apoi după parlamentare. Paradoxal, pentru că discipolii lui Dan Diaconescu au avut succes şi la locale, când au obţinut trei mandate de consilier, dar şi la parlamentare, când unul dintre consilierii locali de la Curtea de Argeş a fost ales deputat pe Colegiul Mioveni. După ce dl. Mihai Deaconu a plecat la Parlament, organizaţia locala parcă a început să cadă vertiginos, chiar dacă preşedinte este altcineva, nu dl. Deaconu.

Problemele au început imediat după alegerile locale. Au fost tot felul de discuţii, unii au spus că au lipit mai multe afişe, alţii că au fost la mai multe întruniri sau că au stat de vorbă cu mai mulţi oameni. Cred că problemele apărute au fost cauzate de succesul pe care organizaţia locală l-a avut, o organizaţie nou nouţă, cu oameni, unii dintre ei, care au fost pe la alte partide şi au fost obişnuiţi cu alt gen de muncă şi de reprezentare, cu unii dintre membrii de partid care au semnat o adeziune doar pentru că aşa au văzut ei la OTV că trebuie să facă.

După ce dl. Deaconu a plecat din Consiliul Local, şi e ceva timp de atunci, organizaţia locală a PPDD nu a mai adus în Consiliu un alt membru. Logic era ca următorul pe listă să fie consilier local, dar preşedintele, dl. Mihăiţă Nastea, a decis să facă o altă propunere. Nu a primit însă niciun răspuns la solicitarea domniei sale de la superiorii săi pe linie de partid, astfel încât acum, deşi PPDD a câştigat trei consilieri, ei sunt de fapt doi.

Proaspătul deputat, mulţi ani membru al PNŢCD, a mărturisit că nu s-a rătăcit prin Parlament şi că speră ca în maxim un an să deprindă tot ce trebuie ca să fie un bun ales. Între timp, aflu că şi-a depus candidatura pentru şefia PPDD la nivel judeţean, deci dl. Deaconu nu stă degeaba. Şi bine face, pentru că iată, în mai puţin de un an a reuşit să intre în Consiliul Local Curtea de Argeş şi în Parlamentul României. Lupta dumisale pentru preşedinţia PPDD se va duce însă cu un experimentat politician, Marian Fulga, aşa că succesul s-ar putea lăsa aşteptat în acest caz.

PPDD Curtea de Argeş pare să aibă, în ciuda succesului, probleme. Membrii de partid, deprinşi cu OTV-ul mai degrabă decât cu politica, sunt temători şi suspicioşi. Acum, că OTV nu mai există, lucrurile sunt mai grave şi mai grele pentru şefii organizaţiei. Poate dl. Deaconu, dacă va fi şef peste organizaţia din Argeş, să stopeze căderea unei organizaţii care a avut succes dar care are mai probleme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email