Străzile Albeşti, Cuza Vodă și Râmnicu Vâlcea vor fi reabilitate prin programul Anghel Saligny. Finanțarea a fost aprobată.

Pentru județul Argeș, din 230 de solicitări au fost aprobate 171 de obiective de investiții prin Programul Anghel Saligny,  în valoare totală de 1.537.565.799,19 lei (aproximativ 55% din cuantumul tuturor solicitărilor).

”Municipiul Curtea de Argeș va beneficia de finanțare în valoare de 9.995.669,62 lei pentru reabilitarea străzilor Albești, Cuza Vodă și Râmnicu Vâlcea”, a anunțat sâmbătă primarul Constantin Panțurescu.

Consiliul Local Curtea de Argeş a aproba în noiembrie anul trecut cererea de finanţare şi devizul general estimativ pentru obiectivul de investiţii „Reabilitare străzi Albeşti, Cuza Vodă, Râmnicu Vâlcea”.

One thought on “Străzile Albeşti, Cuza Vodă și Râmnicu Vâlcea vor fi reabilitate prin programul Anghel Saligny. Finanțarea a fost aprobată.

  1. Ca informatie va pot spune ca pentru Gradinita si Cresa nou construite in Curtea de Arges finantarea a fost aprobata in anul 2013 si iata ca nici in 2022 nu sunt date in folosinta!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email