Strada Valea Danului, fără trotuar, cu gropi şi plină de bălţi

Argeşenii care locuiesc pe strada Valea Danului sunt nemulţumiţi că pe una din marginile şoselei nu există trotuar. De multe ori, mai ales atunci când plouă, oamenii sunt nevoiţi să meargă pe stradă, pentru că spaţiul pe care ar fi trebuit să fie amenajat trotuarul este plin de bălţi şi noroi. „Este o problemă deosebită aici. De foarte mult timp noi nu avem trotuar şi mergem pe stradă. Au refăcut trotuarele până în dreptul intersecţiei şi apoi s-au oprit. Uitaţi-vă ce bălţi şi ce noroi este acum după ploile astea. Noi nu plătim aceleaşi taxe ca ceilalţi. De ce trebuie să suportăm condiţiile acestea?”, se întreabă unul din locatarii străzii respective.
Argeşenii spun că se tem pentru siguranţa lor atunci când merg pe stradă, putând fi oricând loviţi de autoturisme. „E o stradă foarte circulată şi îmi este frică să merg pe şosea. Trec unii cu viteză foarte mare. Acum cu bălţile astea trec prin ele şi ne stropesc ca să râdă de noi. Sunt câteva sute de metri de trotuar de construit nu mai mult. Este chiar aşa greu să se facă acest lucru”, spune un alt localnic.

Groapă „semnalizată” cu o creangă

În faţa porţilor de la gospodăriile oamenilor s-au format bălţi foarte mari, iar noroiul trece de gleznă. Localnicii sunt nevoiţi să facă un adevărat slalom printre bălţi. „Eu dacă ies din curte dau drept în balta asta. E bătaie de joc. Suntem într-un municipiu nu într-un sat de la ţară. Ne facem şi de râs atunci când vine cineva pe la noi. Mai este şi o groapă aici nesemnalizată care dacă nu eşti atent îţi rupi picioarele în ea. Era înainte o cracă pusă acolo dar acum a căzut şi aceasta în groapă”, spune acelaşi localnic.
În acte, strada a mai intrat de câteva ori în proces de modernizare. Din cauza banilor puţini, lucrările s-au oprit foarte repede. Probleme sunt şi la canalizare, şi la asfalt, şi la curăţenie. Când vor fi rezolvate, autorităţile locale nu ştiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email