Strada Poştei arată ca după bombardament

Cei care ajung întâmplător pe strada Poştei din cartierul Marina pot să jure că au călătorit în maşina timpului cu sute de ani în urmă. Întreaga zonă seamănă perfect cu o mlaştină, iar cei care locuiesc aici au ajuns în culmea disperarii. Oamenii se gândesc cu groază la zilele ce vor urma pentru că topirea zăpezii înseamnă pentru ei noroi până aproape de genunchi, iar de aici o cascadă de alte probleme. Cetăţenii au toate motivele de supărare şi spun că în cazul unui incendiu, este de-a dreptul imposibil ca maşinile pompierilor să ajungă pe strada lor. Şi în cazul în care o persoană ar avea nevoie de ajutorul Ambulanţei, situaţia ar fi aceeaşi.

„Aquaterm-ul a stricat drumul!”

Oamenii spun că drumul a fost distrus după ce, în toamna anului trecut, angajaţii de la Aquaterm au lucrat pentru schimbarea conductei de apă şi au făcut săpături pentru canalizare. „Au încasat banii şi pentru repararea drumului, însă nu au mai făcut nimic. S-au văzut cu banii în buzunare, şi ne-au lăsat cu drumul în halul ăsta”, spun cei care locuiesc în zonă. Cetăţenii au încercat să discute şi cu directorul Aquaterm, Ion Bolovan, despre modul în care strada a fost reparată şi care lasă de dorit. „A trimis o maşină cu piatră şi ăia au aruncat câteva lopeţi cu pietriş şi acum au pretenţia că totul s-a rezolvat. Uitaţi-vă la stradă, vi se pare că s-a rezolvat ceva?”, spun revoltaţi oamenii care se văd nevoiţi să îşi care copii în spinare, în fiecare dimineaţă, pentru că altfel cei mici ar ajunge la şcoală plini de nămol.

Ion Bolovan – „Noi am reparat strada…”

Despre situaţia de pe strada Poştei, directorul Aquaterm Ion Bolovan spune că lucrurile nu stau chiar aşa şi chiar îi contrazice pe cei care locuiesc în zonă. „Imediat după finalizarea lucrărilor, noi am reparat strada, însă acum s-a distrus din cauza iernii prelungite. Am fost la faţa locului şi zilele acestea vom mai interveni încă o dată”, promitea acum două săptămâni, directorul Bolovan. Declaraţiile şefului de la Aquaterm au rămas însă la stadiul de promisiune, pentru că în zonă nu s-a deranjat să vină nimeni ca să repare strada.
Sorin Badea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email