Strada Matei Basarab va fi complet refăcută

INTERES ARGEŞEAN scria la sfârşitul anului trecut despre strada Matei Basarab că are trotuarele sparte iar asfaltul este plin de gropi.

Strada Matei Basarab, aflată la o sută de metri de Bulevard, este extrem de circulată. Este străduţa care face legătura între Bulevard şi strada Cuza Vodă. Deşi este centrală şi aglomerată, e brăzdată de multe şanţuri şi plină de gropi, iar cei care au drum zilnic prin zonă spun că maşinile se strică des din cauza carosabilului.

„Cred că strada asta nu a mai fost asfaltată de peste 20 de ani. S-au săpat şanţuri în toate părţile, s-au săpat gropi pentru diverse, iar reparaţiile au fost făcute în doru’ lelii, cum se spune”, ne  povestea un locatar atunci.

Şi trotuarele sunt în mare suferinţă pe această stradă. Cum intri dinspre Bulevard, pe partea dreaptă sunt pline de gropi, iar pe partea stângă sunt foarte înguste şi tot pline de gropi.

Vizibilitatea este foarte proastă, în ciuda oglinzii rutiere puse acolo de vreun an. În intersecţia cu strada Despina Doamna asfaltul e bun, dar când intri iar pe Matei Basarab, după intersecţie, apar gropile şi şanţurile din nou.

Săptămâna trecută, angajaţii Serviciului Public de Gospodărie Comunală (SPGC) au început să scoată bordurile. „Scoatem bordurile pe toată strada şi apoi o asfaltăm”, ne-a spus directorul SPGC, Ioan Ghiţă. Este o lucrare în premieră pentru strada Matei Basarab care nu a mai beneficiat de reparaţii majore de foarte mult timp. „Porţiunea de la intersecţia cu Despina Doamna până la strada Cuza Vodă cred că a fost asfaltată în anul 2000, dar prima parte a străzii Matei Basarab, intrarea dinspre Bulevard, nici nu-mi amintesc când a fost asfaltată”, spunea Ioan Ghiţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email