Strada Fabricii va fi modernizată

De mai mulţi ani de zile, argeşenii care locuiesc pe strada Fabricii din municipiul nostru se confruntă cu o problemă deosebită. De fiecare dată când plouă mai tare, şanţurile de pe marginea străzii nu mai fac faţă şuvoaielor, iar apa se revarsă în gospodăriile oamenilor, spre disperarea acestora. Astfel, cetăţenii sunt nevoiţi să solicite sprijinul celor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, care intervin cu o motopompe pentru a scoate apa din gospodării.
Însă, începând din acest an, calvarul prin care trec locuitorii atunci când precipitaţiile sunt abundente ar putea lua sfârşit. Reprezentanţii administraţiei locale caută în acest moment soluţia optimă pentru a rezolva această problemă care datează de ceva timp. „Noi am început să ne gândim la o soluţie pentru a rezolva problemele de pe strada Fabricii. Ştim cu toţii că acolo sunt probleme atunci când plouă. Este foarte dificil să realizăm o reţea de canalizare în zonă. Însă, cetăţenii ne-au solicitat să asfaltăm strada şi să construim rigole, iar în acest fel poate vom reuşi să scăpăm de acest efect neplăcut al inundaţiilor. Noi le-am promis oamenilor că vom face aceste lucruri şi ne vom ţine de cuvânt, iar anul acesta vom asfalta”, a declarat viceprimarul Cristian Mitrofan.
Până în momentul în care se vor încheia lucrările de modernizare a străzii, cetăţenilor nu le rămâne decât să spere că nu vor mai cădea ploi însemnate la Curtea de Argeş, pentru a evita „obişnuitele” inundaţii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email