Strada Barajului, betonată acum mai mult de 50 de ani, nu a fost reabilitată niciodată

Strada Barajului este cea care trece pe lângă Lidl şi merge spre cartierul Marina. Locuitorii zonei spun că nu a mai fost reparată din 1970. „Sunt plăcile de beton din anii 70, s-au spart şi s-au stricat, dar nimeni nu a fost interesat să le repare. Noi trecem zilnic pe aici şi am văzut degradarea în timp. Probabil că nu ar fi cine ştie ce cheltuială dacă ar fi pus ceva asfalt peste betonul acesta spart”, spune un locuitor al cartierului Marina. În ultima vreme, mai ales după ce străzile din cartier au fost asfaltate prin Planul Integrat de Dezvoltare Urbană, în Marina s-au construit o mulţime de vile, zona transformându-se din una cu aspect rural, într-un cartier frumos. Până la străzile proaspăt asfaltate argeşenii sunt nevoiţi însă să treacă pe strada Barajului şi să-şi rupă maşinile acolo.

Pe aceeaşi arteră se află şi arena de tenis, unde au venit mulţi sportivi de talie internaţională. Dacă în incinta arenei lucrurile stau bine, până când intri eşti nevoit să dai în gropi.

Covor asfaltic nu s-a mai turnat, într-adevăr, de mulţi ani, dar reparaţii s-au mai făcut, ne spunea anterior directorul Serviciului Public de Gospodărie Comunală (SPGC), Ioan Ghiţă. „Noi am mai lucrat pe această stradă, am mai făcut plombări”, spunea Ghiţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email