Ştefan Gobej, elev al Colegiului Naţional „Vlaicu Vodă”, premiul III la Concursul Internațional de Matematică

Elevii din Curtea de Argeş care se străduiesc şi învaţă ne mai dau o rază de speranţă. Vor pleca la facultate, în ţară sau afară, dar poate se vor întoarce şi se vor implica în viaţa socială, administrativă şi politică, iar oraşul va mai avea o şansă. Ne bucurăm să vă spunem orice rezultat al elevilor din Curtea de Argeş care ne face mândri. Astăzi, cel care vine cu bucuria unui premiu important este Ştefan Gobej, fiul cunoscutului profesor de matematică al Colegiului Naţional „Vlaicu Vodă”, Adrian Gobej.

Ştefan, elev în clasa a VIII-a,  nu este la primul rezultat frumos, acesta este doar ultimul dintre ele. El a obținul a 13-a medie din concurs și un onorant PREMIU al III-lea (THIRD PRIZE) la a 10-a ediție a Concursului Internațional de MATEMATICĂ – EUROPEAN MATEMATICAL CUP (găzduit anul acesta de CROAȚIA).

La concurs au participat cu loturile lărgite de juniori (sub 16 ani) 341 de elevi din mai multe ţări precum Albania, Austria Franţa, Finlanda, Grecia, Danemarca, Indonezia, Iran, Luxemburg, Norvegia, Turcia, etc.

One thought on “Ştefan Gobej, elev al Colegiului Naţional „Vlaicu Vodă”, premiul III la Concursul Internațional de Matematică

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email