Ştefan Cristian Neacşu este noul membru al Consiliului de Administraţie al Aquaterm

După ce Ionuţ Andrei şi-a dat demisia din Consiliul de Administraţie (CA) al Aquaterm, iar lui Bogdan Socaciu i-a expirat mandatul de membru interimar, o firmă de consultanţă a organizat concurs pentru postul rămas liber. În urma evaluării,  propunerea firmei de consultanţă este Ştefan Cristian Neacşu. Acesta urmează să fie desemnat de Adunarea Generală a Acţionarilor Aquaterm ca fiind noul membru al CA.

Neacşu a obţinut 92,1 puncte la interviul final de selecţie, iar expertul independent a apreciat că are un nivel „foarte bun” al pregătirii și experienței profesionale.

Prezentarea făcută de experţi este un adevărat elogiu la adresa lui Ştefan Cristian Neacşu. Potrivit acesteia, „candidatul este de profesie economist, absolvind cursurile Facultății de Științe, specializarea Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul Universității din Petroșani în anul 1999, cu diplomă de licență. Ulterior absolvirii cursurilor facultății, dl. Neacșu a urmat mai multe cursuri având că scop mai buna sa pregătire profesională și obținând inclusiv calitatea de expert contabil în anul 2002, calitate ce o deține până în anul 2006.

Cariera sa se leagă indisolubil de compania Hidroelectrica, având o activitate de peste 18 ani în această societate. Datorită seriozității, pregătirii profesionale, a spiritului de inițiativă, a concentrării pe obținerea rezultatelor, a tratării cu responsabilitate a proiectelor încredințate respctând resursele și bugetele, candidatul a avut o evoluție profesională ascendentă. La absolvirea facultății prima poziție în această companie a fost aceea de economist, apoi i s-a încredințat poziția de revizor contabil iar în prezent ocupă poziția de economist —achiziții publice.

Din exemplele oferite de către candidat în cadrul interviului am dedus faptul că acesta este mândru de parcursul sau profesional, având o percepție pozitivă asupra dezvoltării profesionale, find dispus să își asume not responsabilități având tototdata o viziune realistă asupra sisternelor și funcționarii unei întreprinderi.

Parcursul profesional, atitudinea și experiență de peste 18 de ani, experiență în domeniul economic — contabilitate și realizările avute, spiritul de inițiativă, atenţia la detalii și spiritual analitic îl recomandă pe dl. Neacșu Ștefan Cristian  pentru funcția de administrator pentru care candidează”.

Acum, din CA fac parte Claudia MIhăilescu,director executiv, Adriana Conway, Mihai Stoicescu şi Dumitru Giuclea, acesta din urmă fiind şi preşedinte. Consiliul de Administraţie a fost confirmat de Consiliul Local în octombrie 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email