Stația de tratare a apei de la Cerbureni a fost dotată cu un grup generator

Una dintre cele mai mari probleme ale locuitorilor municipiului Curtea de Argeș dar și a celor din comunele învecinate, atunci când se întrerupe furnizarea energiei electrice, este că se întrerupe și furnizarea apei. Problema se va rezolva curând, însă, pentru că la stația de tratare de la Cerbureni a sosit săptămâna trecută noul generator.  Stația, ca și rețeaua de apă și canal, sunt administrate de SC Aquaterm.

Generatorul a fost amplasat pe platforma betonată din curtea stației de epurare, iar săptămâna viitoare se vor face probe și va fi conectat la rețea.

Noul generator rezolvă problema întreruperii furnizări apei în oraș atunci când energia electrică este oprită la Cerbureni.

Stația de tratare, ca și rețeaua de apă și canal, sunt administrate de SC Aquaterm.

„Ne bucurăm că am văzut generatorul aici, e foarte important pentru noi toți. Zilele următoare vor fi făcute probe și imediat va fi pus în funcțiune. Pe lângă celelalte lucrări care se fac pentru înfrumusețarea orașului, achiziția generatorului este un lucru foarte bun pentru confortul cetățenilor”, spune primarul Constantin Panțurescu, prezent la stația de tratare de la Cerbureni atunci când generatorul a venit cu un camion și a fost așezat pe platformă cu ajutorul unei macarale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email