Sărbătoriţii fotbalului argeşean, buni de cinste

Astăzi, la marea Sărbătoare a Sfântului Ion, în sportul argeşean mai mulţi oameni de fotbal îşi aniversează ziua onomastică: patronul de la Internaţional – Ion Benone Lazăr, Ionuţ Badea – antrenorul de la F.C. Internaţional Curtea de Argeş, Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni şi preşedintele Consiliului Director al clubului Dacia, Ion Ţuţală, preşedintele clubului Dacia, Ionuţ Boşneag – portarul echipei F.C. Argeş. Pentru sărbătoriţii acestei zile, un sincer „La mulţi ani” din partea ziarului nostru!

Ion Benone Lazăr – patronul care poate învinge criza financiară!

„La mulţi ani” şi la mulţi bani pentru a putea menţine echipa în Liga I! De Crăciun aţi adus antrenor nou, iar după Revelion aţi negociat cu trei jucători de valoare, dar nu le dăm numele, cu toate că le ştim, pentru că nu vrem să vă facem greutăţi la transferurile lor. În retur să dea Domnul să nu mai fiţi furaţi de arbitrii aşa cum s-a întâmplat în tur şi să ocupaţi măcar locul 10 în clasament după 34 de etape!

Ionuţ Badea – antrenorul speranţei

De ziua ta îţi urăm să salvezi echipa de la retrogradare şi să obţii licenţa Pro. Venirea ta la F.C. Internaţional Curtea de Argeş este un mare examen pe care trebuie să-l treci cu bine. Eşti cel mai tânăr antrenor din prima Ligă şi ai un viitor în care mulţi cred. Pentru binele fotbalului argeşean îţi urăm un călduros „La mulţi ani” şi mult noroc!

Ion Georgescu şi gândul promovării

Nici măcar criza financiară nu-l face pe primarul de la Mioveni să renunţe le gândul de a promova Dacia în Liga lui Mitică! A mai „pieptănat” lotul de jucători eliminând 6 fotbalişti dar şi pe antrenorul Iordan Eftimie, va aduce forţe proaspete pentru a promova, şi caută noi sponsori pentru ca Dacia să joace în campionatul următor cu Steaua, Dinamo, Timişoara, Rapid, Urziceni şi celelalte forţe ale fotbalului românesc. „La mulţi ani” cu sănătate în Liga I!

Ion Ţuţală – cel mai longeviv preşedinte de club

„La mulţi ani” pentru preşedintele clubului Dacia pe care îl conduce cu succes şi fără întrerupere din anul 2000! Vă dorim să fiţi inspirat în alegerea noului antrenor al Daciei, precum şi în aducerea jucătorilor de care este nevoie, iar în retur să nu mai pierdeţi niciun punct pe teren propriu. La marea sărbătoare, să dea Domnul să aveţi liniştea unui buget la club care să asigure promovarea!

Ionuţ Boşneag – un portar de prima ligă

Îţi urăm de ziua ta să revii cu F.C. Argeş acolo unde vă este locul, adică în prima ligă! Să nu te accidentezi şi să aperi la fel de bine ca în tur şi aşa cum ai apărat campionatul trecut. Chiar dacă F.C. Argeş trece printr-o perioadă grea prin plecarea antrenorului şi a câtorva jucători, tu poţi fi unul din fotbaliştii care să scoată clubul din impas. „La mulţi ani” cu noroc şi sănătate, că-i mai bună decât toate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email