Sport Club Curtea de Argeş s-a calificat în etapa Euro-Regiuni a Campionatului Naţional de Handbal

 

Echipa de handbal feminin Sport Club Curtea de Argeş – juniori IV a participat, zilele trecute, la ultimul turneu de calificare al Campionatului Naţional, ce s-a desfăşurat la Piteşti. Astfel, în urma meciurilor disputate, elevele antrenate de prof. Claudiu Voinea s-au clasat pe locul II şi s-au calificat totodată în etapa următoare a competiţiei, respectiv faza pe Euroregiune.

Lotul echipei Sport Club Curtea de Argeş, care a obţinut aceste performanţe notabile, este format din următoarele sportive: Melisa Vîlcescu, Alina Florescu – portari, Ştefania Ene, Teodora Toader, Laura Megheş, Ana Constantinescu, Bianca Popescu, Ariana State, Ioana Dudaş, Cristina Stanuc şi Teodora Negrea – jucătoare de câmp.

 

Rezultatele bune obţinute de Handbal Club Curtea de Argeş au atras atenţia mai multor cluburi puternice din ţară, drept pentru care sportivele din municipiul nostru au fost invitate la turnee naţionale sau internaţionale. „În vara acestui an am primit o invitaţie la un puternic turneu internaţional, ce se va desfăşura la Budapesta, la care vor mai participa echipe din Rusia, Danemarca, Norvegia, dar şi din alte ţări”, a mai spus Claudiu Voinea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email