Spitalul Municipal Curtea de Argeş angajează 6 medici

Spitalul Municipal Curtea de Argeş a scos la concurs şase posturi de medici, astfel,: două posturi cu normă întreagă de medic, specialitatea  Medicină lnterna la Secția Medicină lnternă; un  post  cu  normă  întreagă  de  medic  specialitatea  Anestezie  și  Terapie  lntensiva  la compartimentul ATI; un post cu normă întreagă de medic specialitatea Medicină de Urgență la Compartimentul Primire Urgențe; un post cu normă întreagă de medic specialitatea epidemiologie la SPLIAAM; un post cu normă întreagă de medic specialist în specialitatea pediatrie, Secția Pediatrie. Toate posturile au mai fost scoase la concurs, dar nu s-a prezentat nimeni.

La concurs se pot prezenta medici cu drept de liberă practică, specialiști sau primari în specialitatea respectivă.

Tematica de concurs este cea pentru examenul de medic primar sau specialist, după caz, în specialitatea postului, postată pe site-ul Ministerului Sănătății.

Taxa de concurs este de 150 de lei și se achită la casieria spitalului.

Înscrierile la concurs se fac la sediul unității, în termen de 15 zile calendaristice de la publicarea în „Viața Medicală”, iar concursul se organizează în perioada cuprinsă între 31 de zile și 90 de zile de la publicarea anunțului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email