Spitalul Municipal angajează director medical și director financiar contabil

Spitalul Municipal Curtea de Arges organizează concurs pentru ocuparea funcției de director medical și a celei de director financiar contabil.

Candidații pentru director medical trebuie să fie absolvenți de învățământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul medicină, specializarea medicină.

De asemenea, în vederea ocupării prin concurs a funcției de director medical, candidatul trebuie să îndeplinească una din următoarele condiții: a)să fie medic specialist sau primar în specialitatea Sănătate publică și management; b)să fie absolvent al unui masterat sau doctorat în managementul sanitar sau managementul serviciilor de sănătate sau similar, organizat într-o instituție de învățământ superior acreditată; c)să fie absolvent al unor cursuri de perfecționare în managementul sanitar sau managementul serviciilor de sănătate, avizate de Ministerul Sănătății în baza criteriilor stabilite prin ordin al ministrului Sănătății. Dosarele de concurs se depun până pe 20.07.2023.

Pentru ocuparea funcției de director financiar contabil candidații trebuie să fie absolvenți de învățământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în profil economic și să aibă cel puțin 2 ani vechime în specialitatea studiilor.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor de concurs (în zilele lucrătoare) este 21.07.2023.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email