Spitalul Curtea de Argeş a primit echipamente medicale

Instituţia Prefectului anunţă că în ultimele trei zile ISU Argeș a distribuit un număr de 10.420 de echipamente de protecție individuale în județ. Echipamentele de protecție au venit în țară săptămâna trecută și au fost achiziționate din Coreea de Sud și Malaezia, de către statul român prin Oficiul Național de Achiziții Centralizate și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, în cadrul eforturilor de combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

7820 de viziere au fost distribuite către: Serviciul de Ambulanță Județean Argeș, UPU de la Spitalul Județean de Urgență Pitești, DSP Argeș, Spitalul Municipal Câmpulung, Spitalul Costești, Spitalul Curtea de Argeș, Spitalul Orășenesc Mioveni, Spitalul de Pediatrie Pitești, Spitalul Județean de Urgență, Spitalul de Pneumoftiziologie Valea Iașului și Spitalul de Pneumoftiziologie Câmpulung. O parte dinte măști, prin intermediul CAS Argeș, au ajuns la medicii de familie și la Casa Asigurărilor de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranței Naționale și Autorității Judecătorești.

400 de mănuși chirurgicale au fost distribuite spitalelor: Câmpulung, Curtea de Argeș, Mioveni și Pediatrie Pitești.

1400  de combinezoane au ajuns la: Serviciul de Ambulanță Județean Argeș și spitalele Câmpulung, Curtea de Argeș, Mioveni, Pediatrie Pitești.

800 de măști FFP3 au fost distribuite către: S.A.J. Argeș și spitalele din Câmpulung (Municipal), Mioveni și Pediatrie Pitești.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email