Spitalul angajează trei asistente şi doi registratori

Instituţiile publice din Curtea de Argeş se dovedesc a fi cei mai buni angajatori din urbe. Dacă firmele abia se descurcă să plătească salariile mici şi contribuţiile mari pe care acestea le presupun, unităţile bugetare nu par să aibă această povară şi fac angajări mai mereu. După Primărie, Direcţia de Asistenţă Socială şi Serviciul de Evidenţă a Persoanei, Spitalul a scos acum la concurs câteva posturi. Astfel, această instituţie sanitară organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a mai multor posturi – un asistent medical generalist debutant la Secţia Medicină Internă; un  asistent medical generalist debutant la Cabinetul de  Pediatrie, un asistent medical generalist debutant la Chirurgie, şi câte un  registrator medical debutant la Internări Spital şi la Secţia Medicină Internă.

Condiţiile pentru asistenţii medicali sunt următoarele – nivelul studiilor – diplomă absolvire – şcoala postliceală sanitară, iar vechimea în specialitate studiilor necesare ocupării postului nu se solicită.

Pentru registrator medical condiţiile sunt –  nivelul studiilor – medii şi certificat calificare operator introducere/ prelucrare/validare date, iar vechimea în specialitate studiilor necesare ocupării postului nu este solicitată.

Pe 3 iulie, la ora 09.00, are loc proba scrisă, iar pe 5 iulie, la ora 09.00, sunt programate proba practică şi interviul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email