Spectacolul omagial „A fost cândva… Cenaclul Flacăra” s-a bucurat de un real succes

Centrul de Cultură şi Arte „George Topîrceanu” a găzduit, zilele trecute, un spectacol omagial dedicat poetului Adrian Păunescu, intitulat „A fost cândva…Cenaclul Flacăra”. Evenimentul a fost organizat de Liceul Tehnologic „Constantin Dobrescu”, în colaborare cu Primăria municipiului Curtea de Argeş, Clubul Copiilor din municipiul nostru şi Centrul de Cultură şi Arte.
Recital de excepţie susţinut de Maria Gheorghiu
Spectacolul a debutat cu un recital susţinut de un grup de elevi de la Liceul „Constantin Dobrescu”, din care au făcut parte Mihaela Matei, Bianca Toma, Georgiana Muraru şi Vlăduţ Salomia. Cu toţii au interpretat mai multe cântece deosebite, reuşind astfel să smulgă ropote de aplauze din partea publicului. Apoi, pe scenă au urcat alţi copii talentaţi, de la Şcoala Populară de Arte, respectiv Claudiu Matei, Roxana Onea, Maria Teodora Nica şi Andrada Veronica Frigioescu, care au susţinut un program muzical de excepţie. Mai mult decât atât, în momentul în care Maria Teodora Nica a interpretat cântecul „Dor de Eminescu”, toţi spectatorii s-au ridicat în picioare şi au cântat alături de solistă, fiind puternic motivaţi de moderatorul Adrian Cristescu. Apoi, a venit rândul cunoscutei soliste Florina Băcan, din Curtea de Argeş, de a încânta publicul cu mai multe melodii, aceasta fiind aplaudată la scenă deschisă. Din cadrul programului nu a lipsit nici momentul poetic oferit de Adrian Cristescu, care a recitat mai multe poezii.
Însă, cel mai aşteptat moment al serii a fost cu siguranţă concertul susţinut de interpreta Maria Gheorghiu, care ridicat publicul în picioare. Cântece precum „Scrisoare din Bsarabia”, „Fluturi” sau „Bocetul lui Ioan cel fără de ţară” au fost apreciate de argeşeni care la final au aplaudat minute în şir, reuşind totodată să o convingă pe solistă să revină pe scenă pentru o ultimă piesă.
Pentru că spectacolul „A fost cândva…Cenaclul Flacăra” s-a bucurat de un real succes, organizatorii şi-au exprimat intenţia de a organiza în continuare evenimente de acest fel.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email