Spectacolul „Mărţişoarele noastre” s-a bucurat de un real succes

Centrul de Zi „Marina” din cadrul Fundaţiei Hand-Rom a prezentat, la Centrul de Cultură şi Arte „George Topârceanu”, spectacolul „Mărţişoarele noastre”. Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu alte instituţii de învăţământ din judeţul Argeş, printre care amintim Colegiul Naţional „Vlaicu Vodă”, Grupul Şcolar „Ferdinand I”, Liceul de Artă „Dinu Lipatti” Piteşti şi Clubul Copiilor, din municipiul nostru. La spectacol a fost prezent şi Nicolae Diaconu, primarul municipiului Curtea de Argeş.
„Chiar dacă vremea nu o arată, pot spune că a venit primăvara. Vreau să doresc tuturor La Mulţi Ani şi să aveţi parte de multă bucurie. Îi felicit pe organizatorii acestui spectacol, care sunt şi nişte oameni deosebiţi, dar şi pe aceşti copii minunaţi care au reuşit să facă lucruri importante”, a spus Nicolae Diaconu, în deschiderea evenimentului. Programul a debutat cu prezentarea unei miniexpoziţii de mărţişoare, confecţionate de copiii din cadrul Centrului de Zi „Marina”.
Dansuri, scenete şi Braşoveanca
Organizatorii au prezentat apoi un program artistic care a cuprins cântece şi dansuri populare, dansuri moderne, poezii şi scurte scenete de teatru. Publicul a apreciat şi a aplaudat în picioare dansul popular „Căluşarii” prezentat de cadrele didactice de la Centrul de Zi „Marina”,  dansul popular „Braşoveanca”, al copiilor de la Grădiniţa cu program prelungit numărul 2, dar şi piesele interpretate de elevii Liceului de Artă „Dinu Lipatti” din Piteşti. În cadrul spectacolului a fost prezentă şi o echipă de voluntari ai organizaţiei TNL Curtea de Argeş, formată din Lia Ruşcea, preşedinte Clubul Elevilor Liberali, Otilia Tache, care a prezentat un monolog şi copiii din cadrul Şcolii de dans „Hobby Dance”, coordonaţi de Ion Gârtonea, care au prezentat publicului câteva dansuri de societate. Evenimentul s-a încheiat cu un show de break-dance susţinut de trupa Identic, de la Clubul Copiilor Curtea de Argeş.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email