Spectacol dedicat Zilei Internaţionale a Francofoniei

La Centrul de Cultură şi Arte „George Topîrceanu” din municipiul nostru se va desfăşura, vineri, începând cu ora 16:00, un spectacol dedicat Zilei Internaţionale a Francofoniei, care se sărbătoreşte în fiecare an pe 20 martie.
La eveniment vor participa elevii de la unităţile de învăţământ din Curtea de Argeş şi din comunele arondate, care au celebrat Săptămâna Francofoniei printr-o serie de acţiuni culturale. „În mai multe şcoli din municipiul nostru şi din comunele arondate s-au desfăşurat, în cursul acestei săptămâni, mai multe acţiuni dedicate Zilei Internaţionale a Francofoniei. Astfel, în timpul spectacolului de vineri, elevii de la aceste şcoli vor prezenta cele mai importante momente din cadrul programelor artistice pe care le-au susţinut în această perioadă. Cadrele didactice au selectat cele mai bune momente, care urmează să fie puse în scenă. Deja au confirmat prezenţa elevii de la şcolile din Băiculeşti, Zărneşti şi Poienari. Va fi un spectacol deosebit”, a spus Gabriela Logojan, profesor de franceză la Şcoala Generală „Regina Maria”.
Spectacolul, cu momente artistice în limba franceză, va fi oferit de elevii argeşeni sub îndrumarea profesorilor de limba franceză. Ziua Francofoniei este un bun prilej pentru punerea în valoare a bagajului cultural deţinut de tânăra generaţie, în spiritul tradiţiei francofone a românilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email