Spectacol cu o echipă amărâtă


F.C. Argeş – CFR Timişoara 6 – 0. Au marcat: Năstăsie (17), Voiculeţ (22, 34 şi 45), Dulcea (27) şi Mircea Stan (88). Sosiţi în ultima clipă la Piteşti pentru a juca împotriva Argeşului, timişorenii de la CFR s-au străduit să ţină piept alb violeţilor, dar n-au reuşit decât un sfert de oră să nu primească gol. Trupa lui Ionuţ Badea a luat meciul în serios, şi n-a avut milă de bănăţeni decât în repriza a doua, pentru că în prima parte a marcat cinci goluri într-o perioadă de 28 de minute. CFR Timişoara a părut o echipă amărâtă, cu o medie de vârstă de 21 de ani, cu mai mulţi juniori în echipă, şi care se va retrage peste câteva etape din campionat, deoarece nu mai au bani pentru deplasări şi arbitraj…

Adrian Voiculeţ a fost de neoprit!

Coco Năstăsie a deschis scorul în minutul 17 după o minge primită de la Tameş, şi l-a executat pe portarul Rain cu un şut de la 12 metri: 1 – 0. Peste cinci minute, atacantul Adrian Voiculeţ avea să-şi înceapă recitalul său de goluri executându-l pe Rain cu un şut de la 10 metri pe sub el: 2 – 0. Şirul golurilor a continuat peste alte cinci minute; Adrian Dulcea, care până atunci ratase vreo trei mari ocazii, a profitat de prostia fundaşului de 18 ani, Alin Ionaş, care a degajat chiar în el, şi mingea a intrat în poartă: 3 – 0. galopul de sănătate a continuat cu golul numărul patru marcat de Voiculeţ. Atacantul Argeşului a primit o pasă de la Dulcea şi a marcat de la 10 metri pentru 4 – 0 în minutul 34. Tabela avea să fie închisă de acelaşi Voiculeţ care a reuşit cel mai spectaculos gol al partidei în ultimul minut al primului mitan. Juniorul Alin Popa i-a pasat perfect în adâncime lui Voiculeţ, iar acesta a lobat cu măiestrie de la 14 metri: 5 – 0 pentru F.C. Argeş.

Ambiţia lui Mircea Stan

În repriza a doua, jucătorii lui Badea au dat dovadă de milă părintească şi n-au vrut să mai dea goluri pentru a nu-i umili şi mai mult pe timişoreni. Dulcea, Doman, Popa, Năstăsie, au ratat din situaţii incredibile, şi cu poarta goală, şi singuri cu portarul… Doar fundaşul Mircea Stan a avut ambiţia să-şi treacă numele pe lista marcatorilor, şi a înscris în minutul 88 ultimul gol al partidei. Mircea a înscris ca un adevărat atacant, după un sprint, un dribling în faţa portarului advers şi un şut în colţul scurt: 5 – 0, şi ploaia de goluri a luat sfârşit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email