Spectacol caritabil “Speranță pentru Călin”

“Iisus a spus că trebuie să-l iubim pe aproapele nostru ca pe noi înşine. Cum putem arăta că ne iubim aproapele?”: în ceea ce o sa va spun o să aveți răspunsul poruncii lui Dumnezeu!
“Dar din dar pentru o lume mai bună!”, acesta este sloganul nostru.
Mulți îl cunoașteți pe Călin, mulți l-ați auzit și văzut cântând, mulți ați putut sa va bucurați de talentul sau. Carcinom mucinos colon metastatic cu 12 mutații genetice sau, pe scurt, cancer de colon, aceasta este boala care dorește sa ii răpească visele, cântecul, familia și prietenii.

Cine este Călin? Pentru cei care nu îl cunosc Călin este un băiat fermecător, de numai 18 ani, elev al Seminarului Teologic Ortodox “Neagoe Basarab”. Starea sa de sănătate este foarte fragilă în momentul de fata dar, cu ajutorul lui Dumnezeu și al oamenilor care au avut un suflet extraordinar donând până în momentul de față, Călin lupta pentru viata sa. O minune îl face sa învingă lupta și sa vină acasă lângă familie și prieteni sănătos. Aceste informații sunt un minim minimorum al situație sale iar pentru asta va rugam sa întrați și sa vedeți dumneavoastră evoluția LUPTĂTORULUI.
https://www.facebook.com/donate/2784413774953199/?fundraiser_source=external_url.Aici puteți, de asemenea dona orice sumă.
Noi: prietenii, colegii și membrii asociației ATE-Călțun Club UNESCO vă invităm la un spectacol caritabil, modalitatea prin care dorim sa îl susținem financiar pe Călin, unde puteți vedea numeroase momente pregătite de către oameni frumoși și talentați. Pentru a vă convinge să veniți în număr cât mai mare prietenii noștri de la Colegiul “Alexandru Odobescu” din Pitești au pregătit o piesa de teatru, o să avem Corul Seminarului Teologic, dansuri populare și moderne, trupa Independenții  și nu cel din urmă Marius Sima, prietenul și colegul său, dar și alții.
Acesul se va face prin prezentarea biletului cu valoarea modică de 10 lei, reprezentând donația dumneavoastră pentru Călin sau o mică steluță adăugată în cutia sa de vise.
În interiorul sălii o să găsiți urne unde puteți dona sume mai mari. Cum am menționat mai sus “Dar din dar pentru o lume mai bună!”
Vineri, 31.01.2020, la ora 18:00, va așteptam la Casa de cultura “George Topîrceanu” pentru a păstra vie speranța pe care Călin o are.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email