Specialiştii de la Universitatea Titu Maiorescu vă învaţă cum să deveniţi oameni de afaceri

Vineri, la Primăria Curtea de Argeş a avut loc conferinţa de lansare a proiectului „Centru pentru Informare, consultanţă şi mentorat în vederea promovării culturii antreprenoriale” cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 „Investeşte în oameni!”, la nivelul regiunii de dezvoltare Sud Muntenia – în municipiul Curtea de Argeş, judeţul Argeş. La conferinţă au fost prezenţi reprezentanţii Universităţii, oameni de afaceri, primari ai localităţilor din zonă. Proiectul urmăreşte creşterea potenţialului antreprenorial la nivelul regiunii de dezvoltare Sud Muntenia, prin dezvoltarea culturii antreprenoriale şi prin îmbunătăţirea competitivităţii şi adaptabilităţii actualilor sau potenţialilor antreprenori, pe termen mediu şi lung.
„Acceptă provocarea! Deschide-ţi propria afacere!” este sloganul cu care proiectul se adresează persoanelor interesate să iniţieze o activitate pe cont propriu, precum şi celor care au deja o afacere, în zona Curţii de Argeş – Ciofrângeni. „Un astfel de proiect e important pentru comunitatea dumneavoastră, pentru că trebuie să avem grijă din ce în ce mai mult de noi, de familiile noastre. Un cursant va şti exact cum să deschidă o afacere sau o firmă”, a spus managerul  proiectului, conf. univ. dr. Iustin Priescu.
10 premii pentru 10 afaceri la cheie
Prorectorul Universităţii Titu Maiorescu, prof. univ. dr. ing. Valentin Pau, a vorbit despre activitatea şi performanţele Universităţii, şi despre faptul că la sfârşitul proiectului „cât mai multe afaceri îşi vor lua zborul”. În cadrul proiectului vor fi premiate şi 10 propuneri de afaceri, cele mai interesante. Cursurile vor începe în a doua jumătate a lunii ianuarie, se vor ţine sâmbăta sau duminica, iar doritorii se pot înscrie la sediul Universităţii Titu Maiorescu din Curtea de Argeş.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email