Soprana argeșeancă Marta Sandu Ofrim a deschis manifestările dedicate celebrării aniversării Statului Israel

Manifestările dedicate celebrării celei de-a 74-a aniversări a Statului Israel au avut loc marți seara la Opera Națională București.

Statul Israel împlinește 74 de ani de independență și  a sărbătorit în cadrul unui eveniment cultural desfășurat la Opera Națională București.

Concertul extraordinar a fost susținut de invitata specială din Israel, artista Yasmin Levy, alături de orchestra Metropolitană București.

Soprana Marta Sandu Ofrim, originară din Curtea de Argeș, a deschis manifestările dedicate celebrării aniversării Israelului cântând imnul acestui stat. În sală s-au aflat ambasadorul Israelului precum și prim ministrul Nicolae Ciucă, președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, miniștri din Cabinetul Ciucă și alte personalități.

Marta Sandu Ofrim a studiat la Universitatea Națională de Muzică București, unde a obţinut diploma de licenţă şi de masterat. Şi-a aprofundat studiile la Londra, în cadrul Guildhall School of Music and Drama, cu soprana Nelly Miricioiu, care-i este maestră și în prezent. A urmat cursurile de master ale sopranei Luciana Serra, profesor de tehnică vocală la Accademia Teatro alla Scala din Milano, fiind invitată să susţină o serie de concerte în Italia. De asemenea, a fost invitată de soprana Marina Krilovici la Kefalonia Music Festival (Grecia), unde a urmat un masterclass şi a susţinut un concert în cadrul festivalului. Finalistă şi laureată a concursurilor „Marcello Giordani” (Taormina) şi „Hariclea Darclée” (Brăila), Marta Sandu susţine frecvent concerte în ţară şi în străinătate.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email