Şoferiţa care a accidentat mortal o tânără la Curtea de Argeş a fost reţinută

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș și Serviciului Rutier Argeș au continuat cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, și au reținut o femeie de 41 de ani, din Curtea de Argeș, potrivit IPJ Argeş.

Vă reamintim că duminică seara  polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Tarnița din Curtea de Argeș, a fost găsită o femeie de 27 de ani, în stare de inconștiență, posibil victimă a unui accident rutier.

La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție și de ambulanță, însă, din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, femeia a decedat.

Trupul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

Imediat, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș și Serviciului Rutier Argeș au demarat cercetările în vederea identificării persoanei care ar fi putut provoca accidentul, stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luării măsurilor legale care se impun.

În urma activităților investigativ operative desfășurate de polițiști a fost identificată persoana care ar fi condus autoturismul, respectiv o femeie de 41 de ani, din Curtea de Argeș.

După administrarea probatoriului, femeia a fost reținută, pe baza de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi sa fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email