Şoferii disperaţi reclamă peste tot: Domnilor din Primărie, astupaţi gropile !

Şoferii din municipiul nostru se confruntă cu numeroase obstacole în trafic. Spre exemplu, de ceva timp, o groapă situată în singura intersecţie semaforizată din Curtea de Argeş le dă mari bătăi de cap conducătorilor auto. Suficient de mare cât să înghită roata unei maşini, groapa răsare pur şi simplu din asfalt. La orele de vârf, când traficul este aglomerat, circulaţia în zonă devine o adevărată aventură, dar şi o probă de răbdare. Şi asta se întâmplă pentru că şoferii care vor să se deplaseze înainte, spre bulevardul Basarabilor, nu au cum să treacă pe lângă maşinile care virează la stânga fără să treacă direct prin craterul din asfalt.
Sesizări pe site-ul www.domnuleprimar.ro
Acest lucru a fost sesizat de cetăţenii nemulţumiţi chiar şi pe site-ul www.domnuleprimar.ro., în speranţa că problema va fi rezolvată cât mai repede. „Domnule primar şi domnule şef al SPGC vă rog să remediaţi groapa de la semaforul de la intersecţia Capra (singurul semafor). Această groapă, situată imediat după semafor pe dreapta, pe sensul de mers spre Biserica Domnească, este o piedică pentru şoferii care trec înainte pe lângă şoferii care virează la stânga. Chiar dacă cei care virează spre stânga se poziţionează corect şi permit ca cei din spate să continue drumul înainte, având verde la semafor, groapa adâncă face acest lucru posibil doar cu anumite avarii…sau chiar determină blocarea circulaţiei!”, scrie un cetăţean în sesizarea postată pe site.
Foarte mulţi şoferi care tranzitează municipiul Curtea de Argeş spun că groapa din intersecţie reprezintă un obstacol, din cauza căruia, la orele de vârf, se formează cozi de maşini pe o distanţă de zeci de metri.
„E rea voinţă sau nepăsare!”
„În jurul orei 16:00 coada de maşini ajunge la biserica Sfântul Nicolae. Sunt unii care trec prin groapă, dar sunt şi oameni care au muncit, au dat bani pe maşini şi nu vor să dea cu ele în gropi. Din aceasta cauză se blochează circulaţia. Dom’ne, cu trei – patru lopeţi de asfalt se remedia problema, dar aici e vorba de rea voinţă sau nepăsare”, spune un şofer din Curtea de Argeş.
 
Oamenii spun că deja s-au obişnuit ca în fiecare zi să mai apară câte o groapă pe străzile din municipiu, însă, în acelaşi timp, se arată îngrijoraţi de situaţie şi indignaţi pentru că autorităţile nu fac demersuri pentru rezolvarea acestor inconveniente. „Problema este că nu este aceasta singura groapă. Sunt multe gropi şi pe Bulevard, iar pe Lascăr Catargiu şi pe 1 Mai nu mai vorbesc. E asfaltul distrus. Pe străzile laterale sunt la fel de multe gropi. Am început să ne obişnuim cu ele, dar problema este că nimeni nu face nimic”, spune revoltat un şofer din municipiul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email