Șoferi beți sau fără permis prinși de polițiști luni prin Curtea de Argeș

Pe 15 august polițiștii rutieri au fost la datorie pe străzi, și nu au stat degeaba – au prins în trafic șoferi beți sau fără permis, au aplicat amenzi și au reținut permise.

Luni,  polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au depistat un bărbat de 42 de ani, din Medgidia, județul Constanța, care conducea un autoturism pe str. 1 Mai din Curtea de Argeș, având dreptul de a conduce suspendat. Ca urmare a celor constatate, în cauză a fost întocmit dosar penal. Tot luni, polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș au depistat un bărbat de 55 de ani, din același municipiu, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.
În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Și acesta s-a ales cu dosar penal.

În aceeași zi, polițiștii Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș au depistat un bărbat de 32 de ani, din comuna Albeștii de Argeș, care conducea un autoturism pe raza comunei Cicănești, în timp ce se afla sub influența alcoolului.
Pe numele său a fost deschis dosar penal, iar permisul de conducere i-a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email