Șofer prins drogat la volan, la Băiculești

Un tânăr de 21 de an a fost prins drogat la volan. În mașina pe care o conducea polițiștii au găsit și alte substanțe susceptibile a fi droguri.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș și polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu jandarmi argeșeni, au desfășurat o acțiune, pe raza de competență, pentru prevenirea și combaterea consumului și deținerii de substanțe interzise, informează IPJ Argeș.

Cu această ocazie, au fost aplicate 36 de sancțiuni, au fost reținute șapte certificate de înmatriculare, trei permise de conducere (dintre care unul pentru consum de alcool) și au fost reținute trei seturi de plăcuțe de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii au depistat, în trafic, pe raza localității Băiculești, un tânăr de 21 de ani, care conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul Drug Test, a ieșit pozitiv.

Tânărul a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice.

Totodată, cu ocazia controlului autovehiculului, a fost identificat un dispozitiv de tip grinder cu substanțe vegetale, susceptibile a fi droguri.

Obiectele în cauză au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, iar verificările continuă, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive și pentru deținerea de droguri de risc pentru consum propriu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email