Șofer de 21 de ani, din Curtea de Argeș, prins cu 130 de kilometri la oră la Bascov

Miercuri, polițiștii Serviciului Rutier Argeș, împreună cu polițiștii structurilor rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești, au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, precum și depistarea conducătorilor auto care încalcă legislația rutieră, în special a conducerii agresive, precum și a conducătorilor auto care aleg să conducă în timp ce se află sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv, informează IPJ Argeș.
Astfel, polițiștii rutieri au acționat în 33 de filtre rutiere și au făcut 348 de testări cu aparatele din dotare, pentru detectarea consumului de alcool sau substanțe cu efect psihoactiv.
Ca urmare a abaterilor constatate de către polițiștii rutieri, au fost aplicate 327 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 100.000 de lei. De asemenea, au fost reținute 27 de permise de conducere și au fost retrase 16 certificate de înmatriculare.
Unul dintre cei pe care polițiștii l-au lăsat fără permis a fost și un tânăr de 21 de ani, din Curtea de Argeș. Acesta conducea un autoturism pe DN 7C, pe raza localității Bascov, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 130 de km/h.
„Ca urmare a abaterii, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 1.485 de lei (…) iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile”, conform IPJ Argeș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email