„Societatea Primăriei face curăţenie şi tot oamenii Primăriei recepţionează ce face societatea lor!”

Ziarul nostru v-a informat despre scandalul izbucnit la ultima Adunare Generală a Asociaţilor Societăţii de Salubritate, societate care are unic acţionar Consiliul Local şi care este, prin urmare, o societate a cetăţenilor reprezentaţi în AGA de aleşii lor. Scandalul s-a creat din cauza faptului că administratorul Cătălin Nastea nu are contract de mandat, lucru constatat de Curtea de Conturi care a şi dispus măsuri pentru intrarea în legalitate, dar şi pentru că Ionel Păunescu a acuzat în repetate rânduri felul defectuos în care se face recepţia curăţeniei făcute pe străzi de Societatea de Salubritate. Argeşenii au reacţionat rapid şi în număr mare la materialul publicat de Interes Argeşean. Vă prezentăm mai jos două dintre opiniile cititorilor.

„Lăsaţi SPGC-ul să facă salubrizarea orașului!”

Gigel Duculescu  a scris – „Oricât de multă curățenie s-ar face, nu va fi niciodată curat, atât timp cât nu va fi luată nicio măsură împotriva tuturor mucoșilor needucați care stau pe băncile de pe trotuar și scuipă fără nicio jenă coji de semințe. Să nu mai vorbim de educația aleasă a acestora (și nu numai educația lor). Primăria ar trebui să-i sancționeze pe toți cei care aruncă pe jos diverse. Absolut pe toți! Inclusiv pe șoferii care aruncă pe geam ! (Oare se va întâmpla asta vreodată ? !!!)”

Cătălin este de altă părere –„Cred că dl. manager trebuie sprijint și nu amenințat -noi te punem, noi te schimbăm. Pare un slogan comunist, nu liberal. Pe de altă parte, sunt sigur că dl. manager a avut aprobat de AGA un buget de venituri și cheltuieli pentru anul 2018. Dacă este respectat și nu sunt alte abateri cam greu de “ucis”. Ciudățenia este că societatea Primăriei face curățenie și tot oamenii Primăriei recepționează ce face societatea lor. Când reprezintă cetățenii : când fac factură către Primărie??? (SPU SRL) sau când recepționează lucrările de curățenie? (Primăria). Rupeți pisica și lăsați SPGC-ul (Serviciul Public de Gospodărie Comunală – n.n.)să facă salubrizarea orașului”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email